Ungdomsutvalget og UNGcurling

Ungdomsutvalget ble startet opp høsten 2015, og skal være curlingnorges "elevråd" med mål å gjøre curling til en mer sosial og imøtekommende idrett for juniorer. Vi ønsker å gjøre juniormiljøet bedre, og dette vil vi oppnå med å jobbe tett med klubbene og deres spillere. Alle kan ta kontakt med oss; enten gjennom klubbens ungdomsrepresentant eller med en mail til ungcurling(@)gmail.com. Tanken er at alle skal ha mulighet til å ta kontakt om ham har et forslag til noe som kan forbedres, om man har spørsmål om noe eller om man ønsker å arrangere og ønsker hjelp eller råd fra ungdomsutvalget.

Utvalget skal også hjelpe klubbene med å arrangere sosiale turneringer der juniorer blir kjent med andre utenfor sitt eget miljø. Vi vil også forsøke å hjelpe klubbene ved å bidra med treningsopplegg, trenererfaringer og lignende som juniorer/trenere kan bruke om de ønsker det.

UNGcurling

UNGcurling er ett konsept i regi av ungdomsutvalget som skal være bindeleddet mellom ungdomsutvalget, utøverne og klubbene i tillegg til at det skal være "limet" i sosialiseringen. Sjekk ut vår facebookside for å finne ut mer, se bilder og komme i kontakt med andre utøvere.

Vi tar imot all kontakt med glede, og ser fram til å gjøre curling til en enda mer sosial og morsom idrett!

Med hilsen fra ungdomsutvalgets medlemmer:

Ungdomsutvalget

Bak f.v.: Mari, Victoria, Ådne, Ingvild. Liggende foran: Sondre.

Mari Forbregd


Leder
Oppdal CK

Ingvild Ekeli Skaga


Medlem
Stabekk CK

Victoria Hewitt Johansen

Meldem
Halden CC

Sondre Elvevold

Meldem
Trondheim CK

Ådne Birketveit

Medlem
Lillehammer CK