Her finner du all oppdatert informasjon om håndteringen av koronaviruset og hva som er relevant for norsk curling: (sist oppdatert 25. august)

Nasjonalt

All idrett i Norge er igjen nå åpnet. For å se detaljer, les denne artikkelen fra 18 juni 2021: Gratulerer til hele samfunnet – idretten er endelig tilbake

Curlingforbundet ønsker allikevel at alle våre medlemmer fortsatt utviser forsiktighet i og under aktivitet, og at man holder seg hjemme og tester seg om man er syk eller har symptomer. 

Lokale regler: fra tid til annen kan det innføres lokale regler og restriksjoner, og det er hver enkelts ansvar å sette seg inn i og følge disse.

Internasjonalt

For reiser til utlandet ber henviser vi til helsenorge sin veileder: https://www.helsenorge.no/koronavirus/reise/#hva-gjelder-for-deg.
Du er selv ansvarlig for å sette deg inn i gjeldende regler og smittesituasjon i landet du skal reise til, og hvilke regler som gjelder ved innreise. Ved spørsmål ta kontakt med forbundskontoret.  

Rutiner for varsling.

Alle idrettslag varsler lokale helsemyndigheter og SF ved smitte
NCF har ansvar for å ha oversikt over tilfeller som oppstår i sin idrett, og varsle NIF. Personvernet skal ivaretas. Det ikke behov for SF eller NIF å vite navnet på den som er smittet, men alder og kjønn er tilstrekkelig. SF varsler NIF via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyheter

  • Alle
  • JuniorB VM
  • Vm Junior

Curling i media

Turneringskalender