Norges idrettsforbund har lansert en "Tilbake til idretten" kampanje med hensikt i å ønske alle tidligere og nye medlemmer tilbake til idretten. Det er også en feiring av at samfunnet nå gjenåpnes og at vi igjen kan bedrive idrett på alle nivåer som før covid-19. 

I anledning "Tilbake til idretten" så har flere av våre curlingklubber åpne haller kommende helg og tiden fremover. Har du prøvd curling før og vil komme deg tilbake på isen, eller har du alltid hatt et ønske om å prøve deg på isen: nå er din sjanse kommet. Under finner du liste med klubber og anlegg som holder Åpen dag, der møter du engasjerte og erfarne trenere og utøvere som ønsker å vise deg hvilken fantastisk sport curling er.

Curling er en sport som virkelig passer for alle, vi har medlemmer fra barneskolealder og opp til 90 år, og det finnes tilbud til alle både lokalt i klubber og gjennom turneringer og konkurranser regionalt og nasjonalt. Enten du bare vil ha en aktivitet å drive med ved siden av skole og jobb, eller du ønsker å utvikle deg og strekke deg mot de beste så har du som curlingspiller en potensielt livslang karriere. 

Her ser du når du kan prøve curling i din lokale klubb:

Lørdag 25 september

Søndag 26 september

Mandag 27 september

Mandag 4 oktober

  • Snarøyhallen: Stabekk CK holder åpen hall 17:00-20:30 for bedrifter i området. Mer informasjon: 

 

Nyheter

  • Alle
  • JuniorB VM
  • Vm Junior

Curling i media

Turneringskalender