Det var mye aktivitet blant norske curlinglag i helgen. Lag Magnus Ramsfjell og team Minera Skifer var på plass i Champéry, Sveits for å spille Curling Masters Champéry. Kristin og Magnus var på plass i Kitzbühel, Østerriket for å spille Austrian Mixed Doubles Cup, paralandslaget var i Stirling, Skottland i forrige uke for å spille Stirling Wheelchair Curling International. Og på hjemmebane deltok ti juniorlag (7 guttelag og 3 jentelag) i EJCT Oslo.

Curling Masters Champéry.

I Sveits ble det en tøff helg for lag Magnus Ramsfjell som ikke kom videre fra gruppespillet, men Minera Skifer derimot vant sin gruppe og tok seg til sluttspillet der de slo ut Skotske Ross Whyte og Sveitsiske Yannick Schwaller i henholdsvis kvartfinale og semifinale. I finalen ventet Nederslandske Jaap Van Dorp som fikk en litt for god start på kampen med ett firerbo i andre omgang og fulgte opp med toer-stjeling i tredje. Men det ble årets første finale for lag Minera Skifer som har møtt litt motgang tidligere i sesongen.

Autsrian Mixed Doubles Cup.

Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten har allerede en turneringsseier denne sesongen, men var tydeligvis ikke mette av det. Laget storspilte i Østerriket og var uovervinnelige. Innledende vant de alle fire kamper i sin gruppe før de slo tyske Ocker/Kapp i kvarfinalen, sveitsiske Jaeggi/Pfister i semifinalen og til slutt Ungarske Palansca/Kiss i finalen. En imponerende oppfølging av turneringsseieren i Tallinn for en måned siden.

Stirling Wheelchair Curling International.

Paracurlinglandslaget kom inn i turneringen i Skottland med to turneringsseire i sekken. De vant på hjemmebane Euro Superleague og de vant i Weitzicon Sveits. I Skottland ventet syv lag fra hhv. Sverige, Russland, Skottland, Slovenia USA og England. Laget endte opp på en tredjeplass etter en gjennomført full serie, noe laget kan være fornøyd med etter en god start på sesongen. Neste ut for parautøverne er Euro Superleague i Jönköping i November

EJCT Oslo.

I Oslo foregikk årets store juniorbegivenhet og den største internasjonale juniorturneringen vi har her til lands. Det er også en turnering med høyt nivå på deltakende lag. På guttesiden lyktes det ikke for noen av de norske lagene å ta seg videre til sluttspill. På jentesiden klarte derimot lag Ramsfjell å ta seg videre etter å ha vunnet alle innledende kamper i sin gruppe. Det ble en jevn og spennende semifinale mot lag Moberg som desverre endte med 3-4 tap. Men Maia og hennes lag klarte på godt vis å omstille seg før de gikk inn i en overbevisende bronsematch som de vant 9 - 3 over svenske lag Fransson.

Vi gratulerer lagene med god innsats!

Resultater Curling Masters Champery
Resultater Austrian Mixed Doubles Cup
Resultater Stirling Wheelchair Curling International
R
esultater EJCT Oslo

Nyheter

  • Alle
  • Ungdom

Curling i media

Turneringskalender

sponsorer

 

 

Kontaktinformasjon NCF

Ring oss
21 02 98 00
Kontor
Sognsveien 73, 0840 Oslo
Send epost
curling@nif.idrett.no