Lag Toyota/Bilia - Ramsfjell tok sitt første NM på seniorsiden da de slo Ulsrud i finalen. Finalekampen ble en jevn spennende, men Oppdalslaget fikk overtaket mot slutten av kampen og dro i land seieren. Juniorlaget imponerte stort med å ta seg ubeseiret gjennom turneringen. Seieren i NM kommer godt med som oppladning til VM junior som starter førstkommende lørdag i Liverpool (Nova Scotia), Canada. 

Det som på forhånd kunne forventes å bli en storfinale endte opp med å bli kvartfinale, nemlig oppgjøret mellom team Minera Skifer og lag Ulsrud, der Ulsrud trakk det lengste strået og sendte Oppdalslaget ut av turneringen. Dermed endte Ulsrud opp i sluttspille sammen med tre juniorlag som viste hvor nivået ligger i norsk juniorcurling. På tredjeplass kom lag Brænden fra Lillehammer som møtte lag Wolan fra Trondheim i bronsekampen.  

Dette var første mesterskap arrangert i Haugesund og kuleisen, og etter tilbakemeldingene har vært enormt positive. Gjengen i Haugesund curlingklubb med alle frivillige har all grunn til å være fornøyde og stolte av et vel gjennomført arrangement.

Lokal TV var også på plass for å få med seg begivenhetene: 

For resultater se curlingresultater.no

Nyheter

  • Alle
  • JuniorB VM
  • Vm Junior

Curling i media

Turneringskalender