Foto: WCF (Celine Stucki)

Det ble en meget spennende kamp i morgenens finale i PyeongChang. Norge møtte et meget godt Kinesisk lag som fikk en god start og virket veldig sterke. Inn i kampen klarer Norge å sette press på Kina, får resultater av det. Inn i siste omgang er stillingen en ned med siste stein, hvor Rune på sin slår ut og blir liggende for å ta kampen til ekstraomgang. I ekstraomgangen fikk de norske tidlig opp et godt guardspill, men en meget god dragning av Kinas treer ble avgjørende for at gullet gikk i Kinas favør.

Det norske laget har imponert stort etter en tøff start i starten med tre tap, etter dette vinner laget ni av de ti siste kampene. Sølvmedaljen i PL var medaljen de norske rullestolcurlerne har ventet lenge på, de har vist gang på gang at de er et lag å regne med i VM med tre gull, et sølv og en bronse, men altså ikke før dette har de fått medalje i PL. 

Vi gratulerer hele laget og støtteapparatet: Rune Lorentsen, Ole Fredrik Syversen, Sissel Løchen, Jostein Stordahl, Rikke Iversen og landslagstrener Peter Dahlman.

 

Nyheter

  • Alle
  • Ungdom

Curling i media

Turneringskalender

sponsorer

 

 

Kontaktinformasjon NCF

Ring oss
21 02 98 00
Kontor
Sognsveien 73, 0840 Oslo
Send epost
curling@nif.idrett.no