Stanley Fløstrand gikk bort sist lørdeg. Han var en markant personlighet i Norsk curling, som hadde et stort engasjement og lidenskap for curlingsporten.

Ttidligere president i curlingforbundet Kristian Sørum har bidratt med noen ord til sin venn og nabo:

"Stanley Fløstrand gikk bort lørdag 3.2.2018. Han var i mange år sekretœr i NCF under president Birger Mortensen. Han ble også den første ansatte i NCF.

Stanley var mer kjent for sin magiske evne til a finne løsninger i øyeblikket enn sine evner til nitidig planlegging. Hans entusiame og kjærlighet til curling var udiskutabel. Hans vurderinger av pågående curlingspill samsvarte dog ikke alltid med mine. Det var aldri kjedelig å være på tur med Stanley. Hans unike talent for å skape utrolige situasjoner tilhører ikke oss "normale". Men ved sin unike stil skapte han mange venner i det internasjonale curlingmiljø. Ray Turbull ble hentet til Norge av Stanley for å bedre vår kvalitet. Dette ga suksess. Han jobbet godt mot NRK og John Herwig Carlsen som den gang ga god TV dekning. Stanley var fremsynt. Han var en curlingpersonlighet alle kjente på 70-80-90 tallet.

Som venn i 50 år og nær nabo de siste fem var det tungt å se hans bevegelsesevne og livskvalitet svinne hen. Hans bortgang var ikke uventet. Sir Stanley, du vil bli savnet."

 

Nyheter

Curling i media

Turneringskalender